hamburger menu

thuisbasis

Welkom in het universum van Digiperium. Wat uw doelstellingen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf door de juiste mensen gevonden wordt. Samen gaan we ervoor zorgen dat alle doelstellingen behaald worden.

Samen met u boeken wij bijzondere resultaten. Door het juist bouwen van een website of het juist gebruiken van keywords zal adverteren nooit meer hetzelfde zijn.

Search, strategie, socials, analytics, conversie optimalisatie, websites, webshops, huisstijl, logo... Wat uw vraagstuk ook is, wij pakken het graag voor u op. Iedere marketeer en web developer in ons team heeft zijn eigen specialiteit. Dit zorgt ervoor dat we snel en effectief alle opdrachten kunnen aanleveren.

Online marketing strategie

Betalen om gevonden te worden of hoog te staan in Google betekent helaas niet dat uw omzet van het bedrijf zal groeien. Door juist en gericht te adverteren weten we wanneer iemand op uw website wilt komen.

Zoekmachine optimalisatie

Bent u niet te vinden in Google? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u weer te vinden bent zonder dat dit extra kosten oplevert.

Webdesign

Uw website of webshop zal er mooi en professioneel uitzien. Een onprofessionele website zullen bezoekers snel verlaten. Wij zorgen ervoor dat het design past en onthouden zal worden door uw doelgroep.

Webdevelopment

Heeft u een maatwerk website nodig met moeilijke code? Wilt u volgende week al online te vinden zijn? Niks is voor ons te veel!

Social media marketing

Als uw doelgroep beter aan te spreken is op social media dan op Google, dan is Social Media Marketing iets voor uw bedrijf. Met onze ervaring met Facebook en Instagram kunnen we de juiste mensen online vinden.

Webstatistieken

Wilt u weten waarom er veel bezoekers op uw website komen, maar binnen 5 seconde weer vertrekken? Wij landen in de statistieken en zorgen voor een duidelijke uitleg en oplossing.

E-mailmarketing

Heeft u een nieuw product en wilt u het graag aan iedereen laten zien? Met e-mailmarketing kunt u in een korte tijd veel mensen aanspreken. Wij helpen u hierbij!

Zoekmachine advertenties

Wilt u echt op nummer één staan of zijn er juist andere advertenties nodig om uw doelgroep te bereiken? Of het nu display marketing, SEA of remarketing is: Wij zorgen voor succes!