hamburger menu

Werkwijze

Om zo efficiënt mogelijk te werken houden we ons aan een vaste structuur. Zo beginnen we met een Daily Stand-up. Hierin worden de huidige projecten besproken en zorgen we ervoor dat het project zo spoedig mogelijk aangeleverd kan worden.

De stappen die gemaakt worden voor een afgerond project voeren wij als volgt uit.

Eerste contact

Heeft u behoefte aan een product of dienst dat te maken heeft met het digitale platform als branding of online marketing? Dan bent u bij Digiperium aan het juiste adres. Een e-mail (info@digiperium.nl) of Whatsapp bericht (+31 6 3301 3972) is al genoeg.

Voor vragen kunt u elke werkdag tot 17.00 uur contact opnemen.

Elkaar ontmoeten

Wij komen graag naar u toe om de opdracht te polsen. Zo krijgen wij een beter beeld voor wie de opdracht wordt gemaakt om het beste resultaat te leveren. We laten graag de kernwaarden van de opdrachtgever terugkomen in de projecten.

Een afspraak om elkaar te ontmoeten is leuk. Echter, dit is niet altijd noodzakelijk. We zoeken dan graag uit wat de beste manier van samenwerken is. Contact via Skype of Facetime is mogelijk.

Debriefing

De boodschap die u wilt overbrengen bij uw klanten gaat niet vanzelf. Door de essentie van doeltreffende communicatie kunnen we uw klanten op de juiste manier prikkelen. Wij kijken wat nodig is om uw doelstelling te behalen.

Door te beginnen met een breed onderzoek weten we welke hulpmiddelen nodig zijn. Welke huisstijl past het beste bij uw bedrijf? Hoe wilt u overkomen met behulp van webdesign? Hoe krijgt u een hogere conversieratio met behulp van online marketing?

Uitvoering

Eén van onze teams pakt het project op en start met brainstormen. Na de brainstorm gaan we onze ideeën schetsen en al direct koppelen. Het is essentieel voor een goede en snelle samenwerking dat we met elkaar op één lijn zitten.

Na de feedback beginnen we de schetsen om te zetten in een high fidelity design. Zodra het design is goedgekeurd begint ons team met bouwen.

Meten

In deze wereld blijft alles continu veranderen. Hierdoor is het belangrijk dat we inspelen op de veranderingen of deze zelfs nog voor zijn.

De mening van de opdrachtgever kan veranderen. Hierdoor is het belangrijk om na de uitvoering nog een laatste check uit te doen bij de opdrachtgever.